Covid-19

Information om Covid-19

COVID -19

I nuläget vet vi att coronavirus sprids genom kontakt mellan människor eller genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. Saturnus Konferens uppmanar våra gäster att tvätta händerna med tvål och vatten noga speciellt innan måltider. Det finns tvål och handsprit tillgängligt i alla toaletter. Handsprit finns även i alla våra allmänna lokaler. Vi städar våra lokaler med extra noggrannhet.

Mötespaus Saturnus Konferens Stockholm

Det finns ingenting som tyder på att viruset kan spridas genom att man äter mat eller dricker vatten. Kunskap från tidigare utbrott med liknande coronavirus visar att denna typ av virus smittar från sjuka personer och inte genom ytor som till exempel livsmedel och livsmedelsförpackningar. Mer information hos Livsmedelsverket.

Folkhälsomyndigheten föreskriver nu, med stöd av smittskyddsförordningen, att restauranger, barer och caféer i hela landet behöver vidta särskilda åtgärder för att minska risken för spridning av covid-19. Trängsel mellan människor i köer, vid bord, bufféer eller bardiskar får inte förekomma utan besökare ska kunna hålla avstånd mellan varandra.Bufféer är tillåtna om man kan undvika trängsel.

Vi på Saturnus Konferens Slussen

Vi som arbetar på Saturnus Konferens Slussen finns till för att ge dig högsta tänkbara service och du har alltid din personliga konferensvärd som kontaktperson.

Platschefen Kerttu Lindström har driftchefen Cecilia Rind till sin hjälp i det dagliga arbetet för att allting skall fungera för Dig på bästa sätt.

Vi har även duktiga medarbetare som sköter servicen på allra bästa sätt för våra gäster vare sig det gäller konferensteknik eller fikapaus.

Cecilia Rind
Driftchef  Saturnus Konferens Slussen AB
Tel: 08-452 70 79

Kerttu Lindström
Platschef  Saturnus Konferens Slussen AB
Tel: 08-452 70 77

Vill du boka ett möte eller en konferens – vi hjälper dig!