Konferenserbjudanden

På samtliga priser tillkommer moms 25%

Vi hjälper er att skapa en prisvärd och effektiv konferens, säljträff eller utbildning i stilren miljö, bara några minuters promenad från Slussen. Här kan ni också njuta av god mat och dryck från vårt eget kök.

Utrustning

Alla Saturnus Konferens lokaler är utrustade med projektor och högtalare, ljudkabel samt trådlöst bredband. Vissa lokaler har även myggor, trådlösa mikrofoner och hörslinga. Läs mer under konferenslokaler.

Alla konferenslokaler har flexibel möblering och är utrustade med bredband, projektor och trådlöst internet.

Saturnus Konferens Slussen är beläget i centrala Stockholm, ett stenkast från Götgatan

Här vid Slussen finns även ett stort utbud av butiker, pubar och restauranger men vår byggnad har ett lugnt läge på en återvändsgata. Huset uppfördes i början på sextiotalet efter ritningar av arkitekt Artur von Schmalensee. Exklusiva och hållbara material präglar huset såväl utvändigt som invändigt. Många av de vackra originaldetaljerna finns bevarade tack vare en varsam renovering av arkitekt Rita Reppen. Rita har även skapat våra smakfullt inredda matsalar.

Handikappanpassat

Saturnus Konferens Slussen är självklart anpassat för rörelsehindrade. På varje våningsplan finns även en toalett anpassat för rörelsehindrade.

Vi på Saturnus Konferens Slussen

Vi som arbetar på Saturnus Konferens Slussen finns till för att ge dig högsta tänkbara service och du har alltid din personliga konferensvärd som kontaktperson.

Platschefen Kerttu Lindström har driftchefen Cecilia Rind till sin hjälp i det dagliga arbetet för att allting skall fungera för Dig på bästa sätt.

Vi har även duktiga medarbetare som sköter servicen på allra bästa sätt för våra gäster vare sig det gäller konferensteknik eller fikapaus.

Cecilia Rind
Platschef Saturnus Konferens Slussen AB
Tel: 08-452 70 79

 • Saturnus konferens är en varmt uppskattat konferensanläggning - såväl av våra konferensdeltagare som av oss som arrangör.Vi erbjuds alltid förstklassig service med personlig omtanke i fina lokaler med utmärkt läge
  — Birgitta Tranströmer, InsightEvents Sweden
 • När man som kursledare bokar in sig på en konferensanläggning, räknar man med att allt skall fungera. Man vill fokusera på det man själv är på plats för att leverera.Vid tillfällen har jag varit på andra anläggningar och ibland har jag stött på små eller stora problem. När det händer så inser jag hur väl det fungerar på Saturnus. Från teknisk utrustning som det bara är att koppla in, via ändamålsenliga lokal med bra ljus och centralt läge till måltider och fika av hög kvalitet. Här borde jag kanske sagt något om att jag får hjälp när det blir problem, men det uppstår aldrig några problem, för allt är planerat, iordningställt, levererat och klart!
  — Johan Ginyard, Leg. Psykolog, Operantor
 • Saturnus har allt som krävs för en perfekt konferens: bra lokaler, centralt läge, utmärkt service och god mat.
  — Jan Söderström , JS Konsult , utbildningar för kommuner
 • Om jag ska välja ett enda ord som beskriver Saturnus Konferens så är det awesome. Mer behöver inte sägas. Det beror inte på det fantastiska lokalerna, den helt grymma maten eller det fina läget nära Slussen. Det beror helt och hållet på The Saturnus Girls. Svårt att beskriva dem, så mitt råd är – Upplev dem! This is the place to be, for konference
  — Martin Hallengren, Ledarskapsklubben
 • Ändamålsenliga lokaler samt trevlig och hjälpsam personal skapar goda förutsättningar för ett lyckat möte på Saturnus Konferens.
  — Torbjörn Tagesson, Kanslichef, Rådet för kommunal redovisning

Vill du boka ett möte eller en konferens – vi hjälper dig!