Dagkonferens Stockholm matsalar ekologiskt

Om Saturnus

Prisvärda konferenser i unik miljö, ett stenkast från Slussen.

Alla konferenslokaler har flexibel möblering samt utrustade med bredband, projektor och trådlöst internet.

Saturnus Konferens Slussen är beläget i centrala Stockholm, ett stenkast från Götgatan

Här vid Slussen finns även ett stort utbud av butiker, pubar och restauranger men vår byggnad har ett lugnt läge på en återvändsgata. Huset uppfördes i början på sextiotalet efter ritningar av arkitekt Artur von Schmalensee. Exklusiva och hållbara material präglar huset såväl utvändigt som invändigt. Många av de vackra originaldetaljerna finns bevarade tack vare en varsam renovering av arkitekt Rita Reppen. Rita har även skapat våra smakfullt inredda matsalar.

Handikappanpassat

Saturnus Konferens Slussen är självklart anpassat för rörelsehindrade. På varje våningsplan finns även en toalett anpassat för rörelsehindrade.

Vi på Saturnus Konferens Slussen

Vi som arbetar på Saturnus Konferens Slussen finns till för att ge dig högsta tänkbara service och du har alltid din personliga konferensvärd som kontaktperson.

Välkommen till oss, jag kommer att se till så att ditt möte fungerar på allra bästa sätt. Om du har några frågor, varsågod att kontakta mig! Med varma hälsningar Cecilia Rind, driftchef.

Vi har även duktiga medarbetare som sköter servicen på allra bästa sätt för våra gäster vare sig det gäller konferensteknik eller fikapaus.

Cecilia Rind
Platschef Saturnus Konferens Slussen AB
Tel: 08-452 70 79

Vårt miljöarbete

Saturnus Konferens Slussen har som ambition och drivkraft att utveckla miljöarbetet och minska vår negativa miljöpåverkan. Vi drivs givetvis av en hög miljöambition men arbetet syftar även till att erbjuda våra kunder en attraktiv affärspartner. 2003 miljöcertifierade vi vår  verksamhet enligt ISO 14001 med återkommande förnyelserevisioner. Miljöarbetet har sin utgångspunkt i ett systematiskt förbättringsarbete som kontinuerligt utvecklas inom de områden som vår verksamhet berör.

Detta sker genom att vi:

 • hushåller med resurser, framför allt genom energibesparande åtgärder och successivt övergår till användning av förnybara naturresurser i vår administration
 • integrerar miljöfrågorna i vårt utbud av produkter och tjänster
 • öppet kommunicerar vårt miljöarbete och vår miljöpåverkan, samt främjar kunskapsutbyte och samverkan inom miljöområdet
 • ställer krav på våra leverantörer att de arbetar med sina miljöfrågor på likartat sätt som Saturnus Konferens Slussen arbetar med sina
 • bygger upp och upprätthåller en hög kompetens inom miljö bland Saturnus Konferens Slussens alla medarbetare
 • följer lagar och förordningar inom miljöområdet och arbeta för ständig förbättring av förebyggande av föroreningar
Ekologisk mat

Vårt eget kök är präglat av ett miljötänkande där närproducerade, ekologiska råvaror står i fokus. Tack vare att all mat lagas från grunden i huset behöver den färdiga maten inte fraktas med bil. Ambitionen är att vårt kök inom snar framtid ska Svanenmärkas. I anslutning till köket finns också ett bageri vars bröd och bakverk är helt ekologiska.

Ägare

Saturnus Konferens Slussen AB ägs av vår vd Johan Hjort tillsammans med Marcus Åkerlind. Läs mer om våra ägare här.

 • Saturnus konferens är en varmt uppskattat konferensanläggning - såväl av våra konferensdeltagare som av oss som arrangör.Vi erbjuds alltid förstklassig service med personlig omtanke i fina lokaler med utmärkt läge
  — Birgitta Tranströmer, InsightEvents Sweden
 • När man som kursledare bokar in sig på en konferensanläggning, räknar man med att allt skall fungera. Man vill fokusera på det man själv är på plats för att leverera.Vid tillfällen har jag varit på andra anläggningar och ibland har jag stött på små eller stora problem. När det händer så inser jag hur väl det fungerar på Saturnus. Från teknisk utrustning som det bara är att koppla in, via ändamålsenliga lokal med bra ljus och centralt läge till måltider och fika av hög kvalitet. Här borde jag kanske sagt något om att jag får hjälp när det blir problem, men det uppstår aldrig några problem, för allt är planerat, iordningställt, levererat och klart!
  — Johan Ginyard, Leg. Psykolog, Operantor
 • Saturnus har allt som krävs för en perfekt konferens: bra lokaler, centralt läge, utmärkt service och god mat.
  — Jan Söderström , JS Konsult , utbildningar för kommuner
 • Om jag ska välja ett enda ord som beskriver Saturnus Konferens så är det awesome. Mer behöver inte sägas. Det beror inte på det fantastiska lokalerna, den helt grymma maten eller det fina läget nära Slussen. Det beror helt och hållet på The Saturnus Girls. Svårt att beskriva dem, så mitt råd är – Upplev dem! This is the place to be, for konference
  — Martin Hallengren, Ledarskapsklubben
 • Ändamålsenliga lokaler samt trevlig och hjälpsam personal skapar goda förutsättningar för ett lyckat möte på Saturnus Konferens.
  — Torbjörn Tagesson, Kanslichef, Rådet för kommunal redovisning

Vill du boka ett möte eller en konferens – vi hjälper dig!